Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

14 napos termék-visszaküldés

ELÁLLÁSI/FELMONDÁSI JOG:

Amennyiben Ön, mint vásárló, a PTK szerint FOGYASZTÓnak minősül, 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási/felmondási határidő az ( attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.).

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmû nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: (Doramina SZAB kft. 6400 Kiskunhalas, Szegedi út 8. elektronikus levélcím: doramina.web@gmail.com). Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

 

AZ ELÁLLÁS/FELMONDÁS JOGHATÁSAI:

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített ellenszolgáltatást, kivéve a fuvarozási költséget.

A termék állapotára az elállási jog idoszakán belül fokozottan figyeljen (Fizikai sérülések, külso szoftver használata, termék gyári dobozának állapota és megorzése) , ellenkező esetben a hatályos jogszabályok szerint elállás esetén értékcsökkenési díjat számítunk fel!

A visszatérítés során átutalásos fizetési módot alkalmazunk, ehhez Önnek egyb bankszámlaszámot kell megadnia az elállási nyilatkozatában. (A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket.)

További információ: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet