Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Doramina SZAB kft

6400 Kiskunhalas, Szegedi út 8.

doraminaszab@gmail.com

Tel.: +36307607678;  0677420718

Térkép: https://goo.gl/maps/vc8SZqCrSL894oM18

 

 

 

A bútorszerelvények kereskedelme a kezdetek óta tevékenységünk fő része a bútorlapszabászat mellett.

A piacvezető Falco, Kronospan, Egger, Kastamonu, Kaindl gyártók bútorlapjai, munkalapjai, hátfallemezei, forgácslapjai megtalálhatóak nálunk.

Lapszabászatunkban a legújabb technológiai és minőségi elvárásokat, kisebb széria gyártására is alkalmas CNC vezérlésű Holzma táblafelosztó géppel tudjuk teljesíteni. A fejlesztést elsősorban saját alapból, illetve a Széchenyi 2020 keretein belül Európai Uniós és Magyar Állami segítséggel finanszíroztuk.

A forgalmazott bútorlapokhoz színazonos élzárót biztosítunk, Holz-Her Auriga patronos élzáró géppel igyekszünk a megrendelőink igényeit kielégíteni. Különböző vastagságú anyagokra tudunk élzárót felrakni, legyen szó ABS élzáróról, dekorról, élfurnérról, vagy akár éllécről. Fehér bútorlapokhoz fehér színű patronnal élzárunk, hogy még tökéletesebb legyen az illesztés.

A patronos élzárógépünk lehetővé teszi, hogy az EVA élzárás mellett már választható a PU vékonyfugás élzárás, amely vastagságából adódóan már szinte láthatatlan, a PU ragasztó pedig vízés páraálló ragasztást tesz lehetővé.

Megrendelések leadására több lehetőség van, elsősorban üzletünkben, személyesen, mintadarabok alapján pontosan kiválasztott alapanyagokból, a megrendelőlapunk kitöltésével vesszük fel a rendelést. De elfogadjuk az e-mailen leadott megrendeléseket is abban az esetben, ha a saját nyomtatványunkon küldik el azt, mely letölthető a láblécben az Információ menüpont alatt.

A megrendelések leadását követően, optimalizálás után árajánlat készül, ennek elfogadása után díjbekérőt küldünk az előlegről.

Minden esetben egy tábla optimalizáló programba visszük fel a méreteket, mely segítségével a vásárló szempontjából leggazdaságosabban és a lehető legkevesebb hulladék képezésével történik a tábla felosztása. A lapszabász gépünk ezen programon keresztül kapja meg az elvégzendő feladatot, így minimalizálva a hibalehetőséget.

Lapszabászat megrendelésekor ha élzárással együtt kérik az anyagot, akkor az elkészítendő anyag kész méretét kell megrendeléskor megadni, azaz az élzárással együtti méretet.